Busvervoer

Kinderen kunnen ook met de bus van en naar school worden gebracht. De bus rijdt ‘s morgens, ‘s avonds en op woensdagmiddag. De opstapplaats of eindbestemming wordt samen met het juiste uur en tijdig meegedeeld aan de kandidaat-gebruikers.

Er dient wel eerst , minimaal één dag vooraf , contact opgenomen te worden met de buschauffeur om zo het vervoer degelijk te kunnen organiseren.

contactpersoon Laarne: 0474/ 61 37 80

contactpersoon Kalken: 0475/38 24 66

windwijzer 009

Op de bus is er begeleiding voorzien. De begeleider staat in voor de veiligheid van de kinderen van bij het instappen tot bij het uitstappen. De begeleider blijft op de bus. De ouders dragen de volledige verantwoordelijkheid tot het kind ‘s morgens is opgestapt en zodra het kind is uitgestapt.

Kinderen die aan de afstapplaats niet worden opgewacht door hun ouders, worden terug meegenomen naar school en worden naar de buitenschoolse kinderopvang gebracht tenzij de ouders bij ondertekende verklaring meedelen dat hun kind alleen van de bushalte naar huis mag gaan.

Een enkele rit (van thuis naar school of van school naar thuis) kost € 1,20. Voor een buspas gedurende het ganse schooljaar betaal je € 51.

Lees hier het volledige busreglement en alle nuttige afspraken.